mega888 PODTRZYMUJEMY TRADYCJĘ

PODTRZYMUJEMY TRADYCJĘ

Jozefow 2016 11 11 foto Grzegorz Jakubowski DG2I6446 LRFundacja Niepodległości, realizując swą misję, stara się w miarę możliwości wspierać inne organizacje i przedsięwzięcia służące podtrzymywaniu polskiej tradycji patriotycznej – m.in. uświetniające rocznice świat narodowych. Jak co roku wspomogliśmy kilka wydarzeń związanych z obchodami Dnia Niepodległości. Patronatem honorowym i naszymi wydawnictwami obdarowaliśmy m.in. Piknik Patriotyczny w Józefowie (n/z) oraz Zespół Historyczny w Szkole Strumienie (gimnazjum) – który zorganizował z okazji 11 listopada Grę Miejską „Drogi do Niepodległości” w Józefowie (woj. mazowieckie). Pomogliśmy także Bursie nr 3 Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 6 w Olsztynie (woj. warmińsko-mazurskie) – w organizacji uroczystości i wystaw w bibliotece. Relacje z Olsztyna dostępne są w internecie pod linkami https://www.facebook.com/olsztynska.bursa/ oraz  https://www.facebook.com/olsztynska.bursa/photos/pcb.1510827708944349/1510826818944438/?type=3&theater
Wszystkim organizatorom tych pięknych uroczystości gratulujemy i dziękujemy!     /Foto: Grzegorz Jakubowski